Κατασκευή Στρωμάτων

κατασκευη στρωματων

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας στρωμάτων Delta Strom στην Καλλιθέα κατασκευάζονται 100% χειροποίητα ελληνικά στρώματα ύπνου που καλύπτουν κάθε ανάγκη σωματότυπου, χώρου και κρεβατιού.

Με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας στρωμάτων και την κάλυψη κάθε απαίτησης εξατομικευμένα, κατασκευάζουμε στρώματα κατά παραγγελία, δίνοντας έμφαση στη χρήση καινοτόμων και ποιοτικών υλικών για άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Γιατί να επιλέξετε τα χειροποίητα στρώματα της Delta Strom;

Τα χειροποίητα στρώματα της Delta Strom κατασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Με εκλεπτυσμένες μεθόδους και ενδελεχή έλεγχο από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, τα χειροποίητα στρώματα ύπνου προσφέρουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα που έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στον ύπνο και τη ζωή σας:

  • Μπορούν να καλύψουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη, καθώς φτιάχνονται από την αρχή κατά παραγγελία και δεν βγαίνουν σε έτοιμα σχέδια και διαστάσεις, όπως τα εργοστασιακά στρώματα μεγάλης παραγωγής.
  • Κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας υλικά, ώστε να είναι ανθεκτικά, να στηρίζουν σωστά την σπονδυλική σας στήλη και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Αποτελούν την ιδανική, custom-made λύση για χώρους και κρεβάτια, όπου οι συμβατικές διαστάσεις των στρωμάτων δεν ταιριάζουν.
  • Συνοδεύονται με 5 χρόνια πλήρους εγγύησης.
  • Διατίθενται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, προσφέροντας μια value for money επιλογή για πραγματικά ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.

Στρώματα κατά παραγγελία: Ειδικές κατασκευές για κάθε ανάγκη

Τα στρώματα κατά παραγγελία είναι η καλύτερη λύση για τις εξής περιπτώσεις:

  • Για κρεβάτια σε ειδικά μεγέθη και σχέδια, όπως για παράδειγμα σε τροχόσπιτα ή σκάφη.
  • Για ιδιαίτερο design κρεβατιών (π.χ. χτιστά ή στρογγυλά κρεβάτια).
  • Για διαστάσεις πέρα από τις συμβατικές που καλύπτουν μόνο το μονό, ημίδιπλο και διπλό κρεβάτι.
  • Για ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορεί να έχετε ως προς τη στήριξη που χρειάζεστε στο στρώμα σας (π.χ. συγκεκριμένα ορθοπεδικά ζητήματα).

Πώς μπορώ να παραγγείλω χειροποίητο στρώμα;

Τα στρώματα κατά παραγγελία κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε διάσταση και οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε.

Μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις που θέλετε στη σελίδα παραγγελίας κάθε στρώματος, ολοκληρώνοντας ηλεκτρονικά την αγορά σας. Δείτε όλα τα στρώματα ύπνου με τις προσφερόμενες διαστάσεις τους.

Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της Delta Strom και να δοκιμάσετε όλους τους τύπους στρωμάτων. Με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας θα βρείτε το ιδανικό στρώμα για τις ανάγκες σας, το οποίο στη συνέχεια μπορούμε να κατασκευάσουμε στην επιθυμητή διάσταση ή σχέδιο.