Κριτικές

Αληθινές κριτικές από επιβεβαιωμένους πελάτες
Based on 307 reviews
90%
(276)
8%
(24)
2%
(7)
0%
(0)
0%
(0)

Όλα ήταν αψογα. Ευχαριστούμε πολύ .

Ανατομικό Τελάρο 19

ok

Πολύ αναπαυτικό στρώμα και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

Ανατομικό ανώστρωμα Topper Foam Soft 6cm

Εξαιρετικό ανώστρωμα, έλυσε το πρόβλημα του σκληρού ορθοπεδικού στρώματος που είχα πάρει πρόσφατα από άλλη εταιρεία. πλέον κοιμάμαι και σηκώνουμε χωρίς πόνους στα ισχία και στην μέση μου.

Ταρσούδης Γιώργος
Αλεξανδρούπολη

Υπέροχο

Πραγματικά ένα στρώμα που αλλάζει η στάση του σώματος στον ύπνο! Σκληρό όσο χρειάζεται ειδικά για μένα με προβλήματα στη μέση μου!

Στρώμα Super Max Pillow 27cm

Αν και είναι σχετικά νωρίς για κριτική, σίγουρα μεγάλη διαφορά προς το καλλίτερο από το προηγούμενο στρώμα και καλλίτερη αίσθηση κατά την κατάκλιση. Θα ήταν πιο εύχρηστο στη μεταφορά εάν υπήρχαν περισσότερες χειρολαβές (στις 4 πλευρές). Το ύφασμα του στρώματος θα προτιμούσα να είναι από μεταξοβάμβακα για μην κολλάνε τα βαμβακερά σεντόνια.

Εξαιρετική!!

Απαλή και πολύ ευχάριστη σαν αίσθηση!

Βολικοτατο

Αναπαυτικό, εξυπηρετικό,όπως το θελα

Στρώμα ύπνου

Πολύ καλή η συνεργασία με την εταιρεία, πολύ καλό το προϊόν της, την ευχαριστώ.

Μαξιλάρι με μπαλάκια σιλικόνης Good Night Pillow

Εξαιρετικά αναπαυτικό μαξιλάρι!
Έλαβα 2 δώρο με το ανώστρωμα που παράγγειλα.
Ευχαριστώ πολύ!

Ανατομικό ανώστρωμα Topper Foam Soft 6cm

TOPPER MEMORY FOAM 2 SEASONS 10CM - Ένα μέτριο MF στρώμα

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω οτι μείναμε ικανοποιημένοι απο το ανώστρωμα αυτό (MEMORY FOAM 2 SEASONS 10CM). Η επαναφορα του memory foam είναι κακή. Ακόμα και μετά απο ολόκληρo 24ωρο χωρίς να ενοχλήσουμε το ανώστρωμα, αυτό παρέμεινε με τις λακούβες που έκαναν τα σώματά μας το προηγούμενο βράδυ. Σκεφτείτε να χρειάζεται να κοιμάστε ακριβώς στο ίδιο σημείο του ανωστρώματος και με την ίδια στάση για να κουμπώνει το σώμα σας στις λακούβες που είχατε κάνει τις προηγούμενες μέρες. Να διευκρινίσω οτι δεν είμαστε ζευγάρι υπέρβαρων. Συγκεκριμένα εγώ είμαι 90 κιλά και η γυναίκα μου 75. Στο τηλέφωνο ένας υπάλληλος μας διαβεβαίωσε πως το ανώστρωμα έτσι πρέπει να λειτουργεί επειδη είναι αργής επαναφοράς η οποία επηρεάζεται από την χαμηλή θερμοκρασία του καιρού. Ένα μήνα μετά με καθημερινή χρήση και ενώ ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά, το ανώστρωμα συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μια μικρή λεπτομέρεια που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως το συγκεκριμένο ανώστρωμα δεν έχει λάστιχα στις τέσσερις γωνίες για να "δένεται" στο στρώμα σας. Ως εκ τούτου, ή πάνω και κάτω άκρη του ανασηκώνεται ελαφρώς. Κάτι που δεν το καταλαβαίνετε στα πόδια αλλά το καταλαβαίνετε στο κεφάλι. Στα 350€ που τα θεωρώ αρκετά χρήματα για ανώστρωμα, δεν μπορώ να το συστήσω κι αλλού, λυπάμαι.

Το συγκριμένο ανώστρωμα έτσι λειτουργεί, είναι αργής επαναφοράς, έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα με αποτέλεσμα να αργεί να επανέλθει. Προσφέρει σταθερή αίσθηση και παραλληλά αγκαλίαζει πολύ το σώμα. Λυπούμαστε που δεν σας βολεύει το συγκεριμένο ανώστρωμα.

Ανατομικό ανώστρωμα Topper Foam Soft 6cm

Εξαιρετικό!!

Τοποθέτησα το ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ TOPPER FOAM SOFT 6CM πάνω από ένα παλιό και αρκετά σκληρό στρώμα και η διαφορά ήταν εμφανής από τη πρώτη κιόλας νύχτα. Δε πρέπει να παραλείψω να αναφέρω την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τη συνέπεια στη παράδοση.
Ευχαριστώ πολύ!

Πολύ καλό

Πολύ ευχάριστη έκπληξη η αίσθηση στήριξης του σώματος στη σωστή θέση κατά τη διάρκεια τη του ύπνου! Το στρώμα είναι άψογο!

Εξαιρετικό

Εξαιρετική επιλογή

ΑΓΟΡΑ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ
DELTA STROM

Ορθοπεδικό στρώμα Special Plus 27cm

Πολύ καλό ανώστρωμα σε πολύ καλή τιμή

Άνετο και όσο μαλακό το ήθελα (αρκετά δηλαδή) .

Topper soft 6mm

Να ευχαριστήσω την εταιρεία σας για την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Το συγκεκριμένο ανώστρωμα το παρήγγειλα μετά από αγορά ορθοπεδικού στρώματος από άλλη εταιρεία. Εχω μεγάλο πρόβλημα μετά από εγχείρηση στην μέση, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ ούτε σε μαλακό ανατομικό αλλά ούτε και σε πολύ σκληρό ορθοπεδικό στρώμα. Με το ανώστρωμα της Delta Strom κατάφερα να ισορροπήσουν οι απαιτήσεις στα προβλήματα της σπονδυλικής μου στήλης ώστε πλέον να είναι ευχάριστος ο ύπνος μου και να σηκώνομαι το πρωί χωρίς πόνους

γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση ! Το στρώμα ακριβώς όπως το ήθελα

Όπως το περίμενα

Όλα πολύ καλά. Θα δείξει στο χρόνο αν αντέξει.

Κάλυμμα Tencel

Κάλυμμα στρώματος εξαιρετικής ποιότητας και άνεσης

ΑΡΙΣΤΟ

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΩΜΑ