Λίγα Λόγια Για Εμάς

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της στρωματοποιίας από το 1986, η ελληνική βιοτεχνία στρωμάτων ύπνου Delta Strom έδωσε από την αρχή της ίδρυσής της ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και της κατασκευής.

 

Γνωρίζοντας την τεράστια επίδραση που έχει ο ξεκούραστος ύπνος στην υγεία και την ευεξία, θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως βασικό μας στόχο να δημιουργήσουμε στρώματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε ανθρώπου.

 

Χειροποίητα στρώματα άριστης ποιότητας

Φιλοσοφία μας ήταν εξαρχής να ξεφύγουμε από τη διαδεδομένη λογική της κατασκευής στρωμάτων σε μαζικό επίπεδο και να προσφέρουμε χειροποίητα στρώματα που θα καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη σωματότυπου και απαιτήσεων στον ύπνο.

 

Χειροποίητη κατασκευή σημαίνει ότι επιβλέπουμε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, η οποία χαρακτηρίζεται από ενδελεχή έλεγχο και εκλεπτυσμένες μεθόδους, έτσι ώστε να φροντίζουμε κάθε στρώμα ξεχωριστά και να εγγυόμαστε την ποιότητά του.

 

Όλα τα στρώματα ύπνου της Delta Strom κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας στην Καλλιθέα, εξασφαλίζοντας την πλήρη εποπτεία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα της παραγωγής.

 

Υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία

Το όραμά μας να γίνουμε δημιουργοί στρωμάτων ύπνου για εξατομικευμένες ανάγκες δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς άρτιο επίπεδο εξειδίκευσης σε αυτό που κάνουμε. 

 

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και πρωτοποριακά υλικά που έχουν επιστημονικά τεκμηριωθεί για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, η Delta Strom έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές στρωμάτων στην Ελλάδα. Είναι, άλλωστε, η πρώτη στον χώρο που ασχολήθηκε με τα υβριδικά στρώματα, προχωρώντας σε έναν επαναστατικό συνδυασμό ελατηρίων με αφρώδη υλικά, έτσι ώστε να προσφέρει το μέγιστο επίπεδο άνεσης και αληθινής ξεκούρασης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Κίνητρό μας η εμπιστοσύνη των πελατών μας

Με περισσότερες από 900 θετικές κριτικές , η σχέση που αναπτύσσουμε με κάθε πελάτη μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Διαπιστώνοντας ότι οι πελάτες μας όχι μόνο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την εφαρμογή, την αίσθηση και την ανθεκτικότητα του στρώματος, αλλά και ότι επιστρέφουν ξανά και ξανά για την αγορά νέου στρώματος, μας βοηθάει να εξελισσόμαστε διαρκώς. Διότι γνωρίζουμε καλά ότι η ποιότητα του ύπνου είναι άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα ζωής.

 

Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε την έκθεση μας, όπου διαθέτουμε χώρο εξοπλισμένο με δοκιμαστήρια στρωμάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ποιο στρώμα ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τύπο στρώματος που σας ταιριάζει ή να διαμορφώσουμε μαζί το στρώμα που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Σπάρτης 97, Καλλιθέα, Αττική 17673 Ελλάδα
Τηλ: 210 9524320
Email: sales@deltastrom.com

Ωράριο Λειτουργίας
Δευ - Τετ: 10:00 - 15:00
Τρι - Πεμ - Παρ: 10:00 - 14:30
Τρι - Πεπ - Παρ: 17:00 - 20:30
Σαβ: 10:00 - 14:00