Όροι Εγγύησης

Όροι εγγύησης στρωμάτων και ανωστρωμάτων

Η εταιρεία Delta Strom προσφέρει 5ετή εγγύηση σε όλα της τα στρώματα και ανωστρώματα από την ημερομηνία αγοράς του προιόντος.

Η εγγύηση καλύπτει κατασκευαστικά λάθη που τυχόν έχουν κατά την κατασκευή ή την αστοχία υλικού μετά από τεχνικό έλεγχο από τους ειδικούς μας και οφείλει να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει το ελαττωματικό προιόν με προιόν ίδιου τύπου και ίδιων διαστάσεων

Η εγγύηση δεν καλύπτει τις εξής περιπτώσεις

  • Αγοραστές που έχουν μεταπωλήσει το προιόν μας είτε αυτό είναι καινούριο είτε μεταχειρισμένο.

  • Αν έχει τοποθετηθεί το προιόν σε μη ενδεδειγμένες επιφάνειες, αραιές ή αλλοιωμένες σανίδες ή ακατάλληλες βάσεις.

  • Την απώλεια του ύψους της επιφάνειας έως 3cm στα σημεία που το καταπονείτε

  • Επιτρεπτή απόκλιση διαστάσεων έως και 2cm, λόγω της φύσης των υλικών

  • Αν διαπιστωθεί φθορά λόγω παραμέλησης ή κακομεταχείρησης. Δηλαδή: Κακή χρήση του στρώματος από τον πελάτη, σκισμένη, καμμένη επιφάνεια, λερωμένη από λεκέδες (σωματικές εκκρίσεις, μούχλα, πατημασιές,μυρωδιές που δεν οφείλονται στα υλικά μας, απορρυπαντικά καθαρισμού), επιφάνειες καθαρισμένες με συσκευές ατμού, τσακισμένο στρώμα που έχει διπλωθεί κατά τη μεταφορά ή αποθήκευση. Επιφάνειες πάνω στις οποίες έχετε σιδερώσει ή έχετε χρησιμοποιήσει ηλεκτρική κουβέρτα. Έκθεση σε έντομα ( κοριούς ψύλλους κλπ) έκθεση στον ήλιο ή στη βροχή.

  • Αλλαγές ανάλογα με την άνεση του στρώματος που έχετε επιλέξει και τις προσωπικές προτιμήσεις (πχ. πιο μαλακό, πιο σκληρό) ή λάθη στην επιλογή διάστασης για τις οποίες ευθύνεται ο πελάτης.


Δείτε εδώ τις Οδηγίες σωστής χρήσης ενός στρώματος
 

Delta Strom
Ενημέρωση 01/01/2018