Πως να διαλέξω στρώμα ύπνου;

blog deltastrom.com πως να διαλέξω στρώμα ύπνου;

Το ποιο στρώμα τελικά θα επιλέξετε εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις, αφού ο καθένας από μας έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά στην αίσθηση που του αρέσει και τον ξεκουράζει περισσότερο. Εντούτοις, υπάρχουν κάποια βασικά σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας:

Ανατομικότητα

το στρώμα πρέπει να προσαρμόζεται και να «αγκαλιάζει»τις φυσικές καμπύλες του σώματος, χωρίς να πιέζει τους ώμους ή τους γοφούς. Δοκιμάστε την ανατομικότητα ενός στρώματος ξαπλώνοντας ανάσκελα και προσπαθώντας να βάλετε την παλάμη σας πίσω από τη μέση σας. Κανονικά, το χέρι σας πρέπει να μπαίνει ανάμεσα στο σώμα σας και στο στρώμα με μια μικρή δυσκολία και γενικά να αισθάνεστε ότι το στρώμα σας «αγκαλιάζει», χωρίς να εμποδίζει τις κινήσεις σας.

Υγιεινή

Το στρώμα πρέπει να εξασφαλίζει συνθήκες υγιεινής, απαλλαγμένο από κινδύνους για την υγεία του οργανισμού.

Αντοχή

Το στρώμα πρέπει να διατηρεί τη συμπεριφορά και τις αρχικές του ιδιότητες σε βάθος χρόνου. Η αντοχή εξαρτάται τόσο από την ποιότητα των υλικών όσο και από τον τρόπο παραγωγής ενός στρώματος.

Αίσθηση

Η ικανότητα του στρώματος να προσφέρει απόλυτη ανάπαυση, άνεση και ξεκούραση στο σώμα. Το στρώμα είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Κάντε την έρευνά σας, μιλήστε με φίλους και γνωστούς, αλλά μην επιλέξετε στρώμα μόνο επειδή σας το σύστησε κάποιος. Δοκιμάστε τουλάχιστον 4-5 διαφορετικά στρώματα, ξαπλώνοντας στη στάση που συνήθως κοιμάστε. Εάν το στρώμα προορίζεται για ζευγάρι, πρέπει να δοκιμαστεί και από τους δύο.

Δείτε εδώ όλα τα στρώματα ύπνου της Delta Strom