Υβριδικά στρώματα: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα καινοτομία στα στρώματα ύπνου

 

υβριδικα στρωματα

Ένα από τα βασικότερα διλήμματα που αντιμετωπίζει κανείς, όταν πρόκειται να αγοράσει στρώμα, είναι αν θα διαλέξει κάποιο με ελατήρια ή με αφρώδη υλικά. Κάθε τεχνολογία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, δίνοντας αντίστοιχα μεγαλύτερη βάση στη συγκράτηση και στήριξη της σπονδυλικής στήλης ή στην ανατομική προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος, ώστε να ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε όλα τα σημεία. Ευτυχώς, με την καινοτομία των υβριδικών στρωμάτων δεν είναι απαραίτητο να διαλέξετε. Μπορείτε να έχετε τα οφέλη όλων των τεχνολογιών και να απολαμβάνετε έναν ξεκούραστο και άνετο ύπνο κάθε μέρα. Η Delta Strom αξιοποιεί την ανεπτυγμένη τεχνολογία των υβριδικών στρωμάτων και καινοτομεί με τη χρήση σύγχρονων υλικών και μεθόδων.

Τι είναι τα υβριδικά στρώματα;

τι ειναι υβριδικα στρωματα

Τα υβριδικά στρώματα αποτελούνται από παραπάνω από ένα υλικά συνδυάζοντας περισσότερες τεχνολογίες. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους ανεξάρτητα ελατήρια αλλά και αφρώδη υλικά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα στρώμα, το οποίο παίρνει από κάθε μέθοδο μόνο τα καλύτερα. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs συνδυάζονται με αφρό μνήμης (memory foam) και latex, οπότε μπορείτε να έχετε τόσο την κλασσική αίσθηση των ελατηρίων όσο και την ανακούφιση που προσφέρουν στις πιέσεις τα αφρώδη υλικά. Πολλά υβριδικά στρώματα διαθέτουν και ενσωματωμένο ανώστρωμα, το οποίο συμβάλλει στην καλύτερη υγιεινή του στρώματος, την προστασία του από τη φθορά, την απορρόφηση των κραδασμών αλλά και την απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Γιατί να διαλέξετε υβριδικό στρώμα;

επιλογη υβριδικα στρωματα

Τα υβριδικά στρώματα είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να επωφεληθούν από τα οφέλη όλων των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στην υποστήριξη του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πολλοί άνθρωποι έχουν συνηθίσει να κοιμούνται σε στρώματα με ελατήρια, αλλά ταυτόχρονα θα ήθελαν να νιώσουν την αίσθηση που δίνουν τα αφρώδη υλικά. Αν η μετάβαση σε κάτι τέτοιο σας φαίνεται δύσκολη και ιδανικά θα θέλατε να έχετε τη στέρεη στήριξη των ελατηρίων αλλά και σταθερή άνεση του αφρού, τότε το υβριδικό στρώμα μπορεί να σας παρέχει και τα δύο: και τη συγκράτηση της σπονδυλικής στήλης και την προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος αγκαλιάζοντάς το χωρίς πίεση.

Ποιες επιπλέον καινοτομίες προσφέρουν τα υβριδικά στρώματα της Delta Strom;

Τα υβριδικά στρώματα της Delta Strom κατασκευάζονται με καινοτόμα υλικά memory foam, latex και memory latex που μαζί με τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs προσφέρουν άνεση, ξεκούραση αλλά και την απαραίτητη ορθοπεδική στήριξη στην πλάτη, τη μέση και τον αυχένα. Παράλληλα, πρωτοπορούν και προσφέρουν μια ασύγκριτη εμπειρία ύπνου, αφού είναι ενισχυμένα με δροσερά υλικά cool memory foam και cool latex. Τα δροσερά αυτά υλικά φέρνουν ένα νέο τρόπο να αντιλαμβανόμαστε τον ποιοτικό ύπνο στην Ελλάδα, όπου το στρώμα είναι απαραίτητο να αναπνέει και να απωθεί τη ζέστη.

Έτσι, μπορείτε να έχετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για έναν ύπνο που ξεκουράζει πραγματικά: στήριξη της σπονδυλικής στήλης και ομοιόμορφη κατανομή του βάρους, για να μην ξυπνάτε με πόνους, καθώς και δροσερή αίσθηση που είναι απαραίτητη για πραγματική ξεκούραση χωρίς διακοπές.

Δείτε την συλλογή με υβριδικά στρώματα