Τι είναι τα ανατομικά στρώματα;

blog deltastrom.com τι είναι τα ανατομικά στρώματα

Τα ανατομικά στρώματα κατασκευάζονται με ανεξάρτητα ελατήρια ή χωρίς ελατήρια. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι ακολουθούν την φυσική κλίση του κορμιού μας και ότι η αισθησή τους κυμαίνεται από ημίσκληρο έως μαλακό. Τα ανατομικά στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια λόγω της μεγάλης ποσότητας των ελατηρίων που περιέχονται και της ανεξάρτητης τους κίνησης, δημιουργούν πολλαπλά σημεία στήριξης, με αποτέλεσμα να αγκαλιάζουν καλύτερα τις καμπύλες τους σώματός μας.

Με την βοήθεια των υλικών που χρησιμοποιούνται είτε με ελατήρια (pocket springs ή micro pocket springs), είτε με latex foam, είτε με memory foam, είτε με αφρώδη υλικά, προσαρμόζονται σε κάθε σωματότυπο, εξαλείφονται οι πιέσεις και γίνεται καλύτερη η κυκλοφορία του αίματος στο σώμα μας.

Η Βιοτεχνία στρωμάτων ύπνου Delta Strom, κατασκευάζει πάνω σ' αυτά τα πρότυπα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών, και στρώματα χωρίς ελατήρια από 100% latex foam ή visco memory foam με αρίστης ποιότητας υλικά, βασισμένη στα πρότυπα της στήριξης και της ανατομικότητας.

Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνετη, αναλαφρή και πιο μαλακή αίσθηση στον ύπνο τους. Μια επιλογή που σίγουρα θα σας προσφέρει άνετο αναζωογονητικό και ξεκούραστο ύπνο.