Από πού μπορώ να πάρω ένα νέο στρώμα; Online ή από κατάστημα;

Ο πόνος στο σώμα αμέσως μετά το ξύπνημα, ή η χαλάρωση σε μια πλευρά του στρώματος αποτελούν σημάδια πως ήρθε η ώρα για την αντικατάσταση του. Οι επιλογές είναι αρκετές, έτσι το από πού να πάρω στρώμα είναι ένα ερώτημα το οποίο βρίσκει εύκολα πολλές φορές απάντηση.

 

Ωστόσο, αυτή η μεγάλη δυνατότητα επιλογών μπορεί να μπερδέψει αρκετούς από εμάς και να δημιουργήσει απορίες σχετικά με την αγορά του στρώματος. Ας δούμε λοιπόν τις διαθέσιμες επιλογές, καθώς και τα πλεονεκτήματα της κάθε αγοράς.

 

Αγορά Online

αγορα online

Οι online αγορές το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε μεγάλη άνοδο. Η γρήγορη παράδοση τους έχει ανοίξει το πεδίο και για την online αγορά στρωμάτων, ενώ οι αναλυτικές περιγραφές για το είδος των στρωμάτων δίνουν σε πολλούς την αίσθηση ότι η online αγορά δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το φυσικό κατάστημα. Για τον λόγο αυτό, πολλά καταστήματα έχουν εδραιώσει και την online παρουσία τους.

 

Αγορά από κατάστημα

αγορα απο καταστημα

Η παραδοσιακή μέθοδος αγοράς στρώματος είναι μέσα από ένα κατάστημα. Ακόμη και μέσα στην περίοδο των online αγορών, πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να επιλέγουν το φυσικό κατάστημα. Οι τύποι καταστημάτων είναι πολλοί, με πιο δημοφιλείς τους εξής:

  • Showrooms
  • Καταστήματα επίπλων
  • Πολυκαταστήματα

 

Ανάλογα με το είδος της περιοχής που μένει κανείς, έχει λίγες, ή περισσότερες διαθέσιμες επιλογές ως προς το είδος του καταστήματος. Ωστόσο, σε περίπτωση που επισκεφτείτε κάποιο showroom, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να περάσετε αρκετό χρόνο σε αυτό, έτσι ώστε να δοκιμάσετε όλα τα μοντέλα στρώματος, στη συνηθισμένη στάση που έχετε για ύπνο, έτσι ώστε να έχετε μια καλή εικόνα για την αίσθηση που θα έχει το στρώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Ποιο είδος αγοράς να επιλέξω;

Το ερώτημα αυτό είναι μείζονος σημασίας για την κατάλληλη επιλογή. Οι παράγοντες επιλογής είναι αρκετοί. Επιλέξτε την online αγορά στρώματος σε περίπτωση που:

  • Θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στην αναζήτηση
  • Προτιμάτε τη δοκιμή στρώματος στο σπίτι
  • Θέλετε να αποφύγετε την επικοινωνία με πωλητές
  • Θέλετε να διαβάσετε κριτικές πελατών
  • Μένετε σε περιοχή με περιορισμένο αριθμό καταστημάτων
  • Το πρόγραμμα σας δεν επιτρέπει την επίσκεψη σε καταστήματα

 

Αντίθετα, η αγορά μέσω καταστήματος είναι η κατάλληλη για εσάς σε περίπτωση που:

  • Επιθυμείτε μια διαπροσωπική επαφή με το κατάστημα
  • Η δοκιμή του στρώματος πριν την αγορά για εσάς είναι σημαντική
  • Δεν είστε σίγουροι για την επιλογή του είδους του στρώματος
  • Θέλετε υπηρεσίες όπως η μεταφορά του στρώματος και η μετακίνηση του παλαιού

 

Τι θα πρέπει να προσέξετε για την επιλογή σας

Είτε αναζητάτε την αντικατάσταση, είτε απλώς την αγορά ενός νέου στρώματος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικούς μικρούς, αλλά σημαντικούς παράγοντες. Η στάση του ύπνου, ο σωματότυπος, το σωματικό βάρος, το υλικό κατασκευής, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να χαρίσουν ξεκούραστο ύπνο.

 

Όποια και να είναι η επιλογή σας ως προς τον τρόπο αγοράς, η επιλογή του σωστού στρώματος θα σας απαλλάξει από πόνους, γρήγορη φθορά, και τον ανήσυχο ύπνο. Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή από χειροποίητα υβριδικά στρώματαανατομικά στρώματα και ορθοπεδικά στρώματα της Delta Strom.