Τα 10 καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2020

Ένα καλό στρώμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο. Αν ξυπνάτε και νιώθετε ότι δεν έχετε ξεκουραστεί, αν έχετε πόνους στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα, αν αισθάνεστε ότι το στρώμα σας πιέζει και δεν μπορείτε να βολευτείτε σε αυτό, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Τα στρώματα ύπνου πρέπει να αντικαθίστανται περίπου κάθε 10 χρόνια, έτσι ώστε να είναι όσο ελαστικά και υποστηρικτικά πρέπει, για να αγκαλιάζουν το σώμα και να προσφέρουν την τόσο πολύτιμη αίσθηση χαλάρωσης.

Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να αγοράσετε καινούριο στρώμα, αυτά είναι τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2020, που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες τους.

Diamond 35cm

Το ανατομικό αυτό στρώμα είναι κατασκευασμένο με ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει και το καινοτόμο υλικό Visco Air Memory Foam και άλλα αφρώδη υλικά που έχουν την εξαιρετική ιδιότητα να αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη του σώματος. Έτσι, προσφέρει μέγιστη ανατομικότητα και μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. 

Luxury 33cm

Ανατομικό στρώμα, το οποίο διαθέτει ανεξάρτητα ελατήρια σε συνδυασμό με τα υλικά Visco Air Memory Foam και Visco Cool Memory Foam. Το πρώτο προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά το χειμώνα, ενώ το δεύτερο στην άλλη επιφάνεια είναι ιδανικό για δροσιά τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα πλήρως ανατομικό στρώμα που είναι ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Class 33cm

Το κατεξοχήν στρώμα δύο εποχών είναι το Class 33cm, το οποίο είναι διπλής όψης. Από τη μία πλευρά έχει το υλικό Cool Latex για δροσιά το καλοκαίρι και από την άλλη το υλικό Latex για ζεστασιά και χαλάρωση το χειμώνα. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο με ανεξάρτητα ελατήρια για σταθερότητα και αφρώδη υλικά για αγκάλιασμα όλου του σώματος.

Brilliant Pillow Top 31cm

Το Brilliant Pillow Top είναι ένα στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής και την υγιεινή του. Με το καινοτόμο υλικό Visco Cool Memory Foam προσφέρει δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με τα ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών και τα ενισχυμένα αφρώδη υλικά παρέχει την καλύτερη προσαρμογή και υποστήριξη.

Blue Diamond Pillow Top 33cm

Το Blue Diamond Pillow διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ανώστρωμα και τα πρωτοποριακά υλικά Visco Cool Memory Foam και Visco Air Memory Foam. Με ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών και τα ενισχυμένα αφρώδη υλικά είναι ένα από τα πιο ελαστικά στρώματα ύπνου, ιδανικό για ελαφρύ σωματότυπο.

Platinum Pillow Top 35cm

Ένα από τα καλύτερα στρώματα ύπνου, το Platinum Pillow Top κατασκευάζεται με ενσωματωμένο ανώστρωμα και το καινοτόμο υλικό Visco Cool Memory Foam, ενώ διαθέτει και ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών και εξαιρετικά αφρώδη υλικά. Το ανώστρωμά του είναι ιδιαίτερα ελαστικό, για να προσφέρει τη μέγιστη χαλάρωση στους μύες.

Comfort Memory Foam Plush 30cm

Το ανατομικό στρώμα ύπνου Comfort Memory Foam Plush, διαθέτει ενισχυμένα αφρώδη υλικά σε συνδυασμό με τα καινοτόμα υλικά Visco Elastic Purple Memory Foam και Visco Elastic Memory Foam που είναι γνωστά για την προσαρμογή τους στις καμπύλες του σώματος. Ένα μαλακό στρώμα, κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους, που προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση ευεξίας.

Visco Cool Memory Foam Plus 26cm

Το ιδανικό στρώμα για το καλοκαίρι, το Visco cool memory foam plus είναι κατασκευασμένο με τα πρωτοποριακά υλικά Visco Air Memory Foam και Visco Cool Memory Foam που αφήνουν το στρώμα να αναπνέει και απωθούν τη θερμότητα. Οι ίνες Tencel βοηθούν στην αίσθηση αναζωογόννησης και τον χαλαρωτικό ύπνο ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Memory Latex 7 Zone 20cm

Το Memory Latex είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από υποαλλεργικό Latex 7 Zone, συνδυασμένο με Memory Latex 7 Zone, ώστε να αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος μας δίνοντας μας σωστή ανατομική στάση στο σώμα μας. Ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και επιθυμούν ένα μαλακό και συγχρόνως υποστηρικτικό στρώμα.

Cool Latex 7 Zone 20cm

Το στρώμα Cool Latex 7 Zone 2 Seasons διαθέτει το υποαλλεργικό υλικό Cool Latex από την μία επιφάνεια για δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι και από την άλλη Latex για ζεστασιά το χειμώνα. Αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος δίνοντάς του σωστή ανατομική στάση καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου.

Δείτε ακόμα περισσότερα στρώματα ύπνου άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικές προσφορές εδώ.