Τα καλύτερα ανωστρώματα για το 2024

Τα καλύτερα ανωστρώματα για το 2024

Το ανώστρωμα παίζει μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του ύπνου. Ειδικά αν το στρώμα είναι παλιό ή δεν καλύπτει τις ανάγκες του σώματος, το ανώστρωμα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην αίσθηση χαλάρωσης.

Με το κατάλληλο ανώστρωμα μπορείτε να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά του στρώματος, κάνοντάς το πιο υποστηρικτικό ή πιο αφράτο και μαλακό. Επιπλέον, το ανώστρωμα κάνει και το περιβάλλον ύπνου πιο υγιεινό, καθώς πλένεται και αερίζεται πολύ πιο εύκολα από το στρώμα, με αποτέλεσμα να αποφεύγετε τη συγκέντρωση ακάρεων.

Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια ποια είναι τα καλύτερα ανωστρώματα για το 2024 που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε καλύτερα και θα αυξήσουν θεαματικά την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας.

Topper Elastic Purple Memory Foam 10 cm

Η μία επιφάνεια του ανωστρώματος είναι με memory foam αργής επαναφοράς και η άλλη με memory foam γρήγορης επαναφοράς, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες θαλπωρής.

Ένα ανώστρωμα ιδανικό για σκληρό στρώμα που θα σας προσφέρει την αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης που αναζητάτε, χωρίς παράλληλα να χάνετε την άριστη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη.

Topper Latex Plus 10 cm

Χάρη στην υψηλή του ελαστικότητα, το ανώστρωμα αυτό μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο σκληρό στρώμα σε μια όαση χαλάρωσης που αγκαλιάζει απόλυτα αρμονικά το σώμα.

Με το καινοτόμο υλικό Latex clima παρέχει θαλπωρή και μαλακή αίσθηση, όταν το τοποθετείτε πάνω σε πολύ σκληρό στρώμα, ενώ παράλληλα σας δροσίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Topper Purple Memory Foam 8 cm

Για αφράτη αίσθηση και τέλειο αγκάλιασμα, το ανώστρωμα Purple Memory Foam δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες, για να μεταμορφώσετε ένα σκληρό στρώμα στην επιτομή της άνεσης.

Χάρη στο πρωτοποριακό υλικό του Elastic Purple Memory Foam γρήγορης επαναφοράς, χαλαρώνει αμέσως μόλις ξαπλώσετε το σώμα σας, ενώ συγχρόνως παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη, συμπληρώνοντας ένα ημίσκληρο ή σκληρό στρώμα.

Topper Purple Memory Foam 6 cm

Αγκαλιάζοντας τις καμπύλες του σώματος, το ανώστρωμα Purple Memory Foam είναι το πιο value for money ανώστρωμα, αφού σας χαρίζει χαλαρωτικό ύπνο χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις σας.

Επιπλέον, είναι ελαφρύ, ώστε να το μετακινείτε εύκολα, οπότε είναι μια άριστη επιλογή για τη μέγιστη υγιεινή και άνεση.

Topper Latex 6 cm

Το φυσικό latex χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες σε αυτό το ελαφρύ και προσιτό ανώστρωμα που είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε ένα ανώστρωμα υψηλής ελαστικότητας, το οποίο δεν αυξάνει πολύ το ύψος του κρεβατιού και μπορεί να ταιριάξει σε πληθώρα στρωμάτων με διάφορα χαρακτηριστικά ως προς τη σκληρότητα του στρώματος.

Topper Cool Latex Plus 10 cm

Πρόκειται για ένα ανώστρωμα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο σκληρό στρώμα στην επιτομή της άνεσης. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το καλοκαίρι, καθώς το πρωτοποριακό υλικό cool latex είναι δροσερό και βοηθάει στον ευχάριστο ύπνο το καλοκαίρι.

Topper Coco Latex Plus 10 cm

Αν αναζητάτε ένα ανώστρωμα που θα προσφέρει στιβαρή ορθοπεδική στήριξη, τότε το Coco Latex Plus είναι το ιδανικό για εσάς. Χάρη στην υψηλή πυκνότητά του και τη μικρή ελαστικότητά του είναι ένα από τα καλύτερα ορθοπεδικά ανωστρώματα που μπορεί να σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε, ακόμα και αν το στρώμα από κάτω είναι φθαρμένο και έχει χάσει στη σταθερότητά του.


Δείτε ακόμα περισσότερα ανωστρώματα ύπνου από τη Deltastrom που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους χάρη στη χειροποίητη κατασκευή τους με καινοτόμα υλικά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.