Τα καλύτερα στρώματα χωρίς ελατήρια

στρώματα ύπνου χωρίς ελατήρια

 

Τα καλύτερα στρώματα χωρίς ελατήρια, χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και άψογη συμπεριφορά στις ανάγκες του χρήστη. Για παράδειγμα, τα ανατομικά στρώματα χωρίς ελατήρια είναι εξαιρετικά δημοφιλή για την ικανότητά τους να αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα, να προσαρμόζονται στις πιέσεις του και γενικά να προσφέρουν αίσθηση χαλάρωσης και γαλήνης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τα στρώματα χωρίς ελατήρια είναι φτιαγμένα από καινοτόμα υλικά που ασκούν ομοιόμορφη πίεση στις καμπύλες του σώματος, απωθούν τη ζέστη και γενικά παρέχουν την απαραίτητη ανατομική στήριξη που χρειαζόμαστε για έναν καλό ύπνο.

Διαβάστε τη λίστα που ετοιμάσαμε με τα καλύτερα στρώματα από κάθε κατηγορία με τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά.


Στρώματα με latex

Τα στρώματα με latex είναι γνωστά για την άριστη ανατομική τους στήριξη, ιδανική ακόμα και για βαρύτερους σωματότυπους, αλλά και τις υποαλλεργικές τους ιδιότητες χάρη στο 100% φυσικό latex.

  • Coco Latex Max 21cm: To latex συνδυάζεται με ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα σε αυτό το ανατομικό στρώμα που καταφέρνει κάτι εξαιρετικά δύσκολο: Να προσφέρει υψηλή σταθερότητα για σωστή ανατομική στάση ακόμα και σε βαρύ σωματότυπο σε συνδυασμό με την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης.
  • Natural Latex 7 Zone 28cm: 100% φυσικό latex, κοκοφοίνικας και αλογότριχα δημιουργούν ένα μαλακό στρώμα για ελαφρείς και μεσαίους σωματότυπους που παρέχει υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη και αναζωογονητική προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος.
  • Coco Latex 7 Zone 25cm: Με έμφαση στην άνεση αλλά και την ανατομική σταθερότητα, πρόκειται για το καλύτερο στρώμα μεσαίας σκληρότητας, που αξιοποιεί τις ιδιότητες του φυσικού latex και του κοκοφοίνικα για υψηλού επιπέδου στήριξη στη διάρκεια του ύπνου.
  • Στρώματα αφρού

    Τα στρώματα αφρού έχουν το αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό ότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες, οπότε είναι κατάλληλα τόσο ως ορθοπεδικά όσο και ως ανατομικά στρώματα, ανάλογα με τη σκληρότητα και την πυκνότητα κάθε μοντέλου.

    • Foam 2 Layers Firm 20cm: Ο συνδυασμός μαλακών και σκληρών αφρωδών υλικών δημιουργεί ένα ορθοπεδικό στρώμα χωρίς ελατήρια, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες βαριών σωματότυπων για υψηλή σταθερότητα και μεγάλη ενίσχυση.
    • Foam 4 Layers 22cm: Πρόκειται για ένα στρώμα αφρού που αποδεικνύει ότι τα αφρώδη υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία κάθε είδους στρώματος. Το στρώμα αυτό είναι ανατομικό, ιδανικό για ελαφρείς και μεσαίους σωματότυπους, προσφέροντας αυξημένο αίσθημα χαλάρωσης χάρη στα τέσσερα στρώματα με αφρώδη υλικά.

    Στρώματα με memory foam

    Το υλικό που «θυμάται» το σώμα μας και προσαρμόζεται αμέσως στις καμπύλες και τις ανάγκες του, το memory foam θεωρείται από τις πιο επαναστατικές καινοτομίες στα στρώματα ύπνου τα τελευταία χρόνια.

    • Comfort Memory Foam Plush 30cm: Κατάλληλο για βαρύ σωματότυπο, το στρώμα αυτό πετυχαίνει την υψηλή σταθερότητα χάρη στα ενισχυμένα αφρώδη υλικά σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά υλικά Visco Elastic Purple Memory Foam γρήγορης επαναφοράς και το Elastic Memory Foam αργής επαναφοράς, ώστε το στρώμα να αγκαλιάζει προοδευτικά το σώμα για απόλυτη ξεκούραση.
    • Purple Memory Foam 22cm: To Elastic Purple Memory Foam γρήγορης επαναφοράς είναι το βασικό υλικό του στρώματος που χαρίζει αφράτη αίσθηση και αναζωογόννηση, ενώ παράλληλα προσφέρει την απαραίτητη στήριξη σε ελαφρείς και μεσαίους σωματότυπους.
    • Elastic Memory Foam 20cm: Η σταθερότητα και η άνεση προκύπτουν σε αυτό το στρώμα από την υψηλή πυκνότητα σε αφρώδη υλικά μαζί με το Elastic Memory Foam αργής επαναφοράς, αποτελώντας την ιδανική και προσιτή επιλογή για ελαφρείς σωματότυπους.
    Δείτε τα στρώματα memory foam

     

    Δείτε ακόμα περισσότερα στρώματα χωρίς ελατήρια από τη Deltastrom, τα οποία κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας από υλικά άριστης ποιότητας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές για την αναγκαία στήριξη του σώματος και τη χαλάρωσή του κατά τη διάρκεια του ύπνου.