Τα 7 καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2021

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να πει κανείς ποιο είναι το καλύτερο στρώμα ύπνου. Όχι μόνο επειδή πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για μια υποκειμενική άποψη, αλλά κυρίως επειδή δεν υπάρχει ένα καλύτερο στρώμα. Υπάρχουν τα καλύτερα στρώματα για τις ανάγκες του καθενός. Άλλο είναι το καλύτερο στρώμα για πόνο στην πλάτη και άλλο για ανθρώπους με αρθρίτιδα. Άλλο για όσους επιζητούν τη μέγιστη χαλάρωση και άλλο για όσους θέλουν ένα στιβαρό στρώμα που κρατάει ευθυγραμμισμένη τη σπονδυλική στήλη.

Γι’ αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στρώματα για το 2021 ανά κατηγορία. Στρώματα που σας προσφέρουν ποιοτικό ύπνο και βαθιά ξεκούραση, ώστε να αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία και ενέργεια κάθε μέρα.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Το καλύτερο ορθοπεδικό στρώμα

 

Τα ορθοπεδικά στρώματα ανήκουν στην κατηγορία των σκληρών στρωμάτων με στόχο το υψηλό επίπεδο στήριξης στην πλάτη, τη μέση και τον αυχένα.

Το ορθοπεδικό στρώμα Royal Plus αποτελείται από ελατήρια Micro Bonnell, τα οποία είναι γνωστά για την επαρκή στήριξή τους, όμως ταυτόχρονα διαθέτει ενισχυμένη σύνθεση για μεγαλύτερη ελαστικότητα, έτσι ώστε εκτός από στήριξη να προσφέρει και άνεση. Τα ανατομικά στοιχεία που έχει είναι ο κοκοφοίνικας, η βαμβακερή βάτα και το αφρώδες υλικό που του χαρίζουν την αίσθηση χαλάρωσης που λατρεύουμε όλοι στα ανατομικά στρώματα. Ιδανικό για όσους έχουν ορθοπεδικά προβλήματα στην πλάτη, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύονται να κοιμηθούν σε ένα πολύ σκληρό στρώμα.

Τα καλύτερα ανατομικά στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια

 

Τα ανατομικά στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια έχουν μέτρια σκληρότητα συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των ορθοπεδικών και των ανατομικών στρωμάτων.

Το ανατομικό στρώμα Luxury διαθέτει ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών σε συνδυασμό με το καινοτόμο υλικό Visco Air Memory Foam και άλλα αφρώδη υλικά. Έτσι, προσφέρει ορθοπεδική στήριξη αλλά και τη μέγιστη ανατομικότητα που προσαρμόζεται στο σώμα για αίσθηση αναζωογόνησης. Τα αφρώδη υλικά του είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, αφού διατηρούν δροσερό το σώμα επιτρέποντας στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Το ανατομικό στρώμα Class διαθέτει ελατήρια Pocket Springs μαζί με ενισχυμένα αφρώδη υλικά και έχει το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές χάρη στο υποαλλεργικό Latex Clima παρέχει δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι.

Τα καλύτερα ανατομικά στρώματα χωρίς ελατήρια

 

Τα ανατομικά στρώματα χωρίς ελατήρια είναι τα πιο μαλακά και είναι κατάλληλα για πιο ελαφριούς σωματότυπους και γενικά για όσους θέλουν να βυθίζονται στο στρώμα για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης.

Το ανατομικό στρώμα Comfort Memory Foam Plush είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένα αφρώδη υλικά σε συνδυασμό με τα καινοτόμα υλικά Visco Elastic Purple Memory Foam και Visco Elastic Memory Foam. Με λίγα λόγια, το υλικό του στρώματος θυμάται τις καμπύλες του σώματος και προσαρμόζεται αμέσως σε αυτές, ενώ παράλληλα η δροσερή του αίσθηση παρέχει μια μοναδική αίσθηση ευεξίας ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

Το ανατομικό στρώμα Latex 7 Zone είναι ένα μαλακό στρώμα, το οποίο διαθέτει γέμιση με latex υψηλής πυκνότητας. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για παιδιά και βρέφη, καθώς και άτομα με αλλεργίες, ενώ είναι πιστοποιημένο και για τα οικολογικά χαρακτηριστικά του.

Τα καλύτερα υβριδικά στρώματα

 

Τα υβριδικά στρώματα συγκεντρώνουν τα πλεονεκτήματα όλων των τύπων, αφού είναι κατασκευασμένα με ανεξάρτητα ελατήρια και αφρώδη υλικά. Επιπλέον, διαθέτουν και ενσωματωμένο ανώστρωμα.

Το υβριδικό στρώμα Purple Hybrid διαθέτει ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών μαζί με το πρωτοποριακό υλικό Elastic Purple Memory Foam, το οποίο εγγυάται την καλύτερη προσαρμογή του στρώματος στις ανάγκες του σώματος, ενώ ταυτόχρονα το στηρίζει επαρκώς. Το ενσωματωμένο ανώστρωμα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και αντοχή.

Το υβριδικό στρώμα Platinum Hybrid   διαθέτει ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών μαζί με το υποαλλεργικό υλικό Latex Clima, το οποίο προσφέρει στήριξη, άνεση και δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι.

Δείτε όλα τα στρώματα ύπνου της Delta Strom.