Τα 5 καλύτερα ανωστρώματα για το 2021

Το ανώστρωμα ένα λεπτό στρώμα περίπου 6 εκατοστά έως 10 εκατοστά πάχος, το οποίο τοποθετείται πάνω στο κυρίως στρώμα και αναβαθμίζει τη συμπεριφορά του, προσφέροντας άνεση και απαλή αίσθηση για έναν ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματος, αφού το προστατεύει από τη φθορά, την υγρασία και τα μικρόβια. 

Τα ανωστρώματα είναι φτιαγμένα από τα υλικά, με τα οποία δημιουργούνται τα μαλακά ανατομικά στρώματα. Κάθε κατηγορία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να ταιριάζει στον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ για τι είναι το ανώστρωμα.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 5 καλύτερα ανωστρώματα για το 2021 που θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα του ύπνου σας και θα κάνουν πιο άνετο ακόμα και ένα παλιό σκληρό στρώμα.

Το καλύτερο ανώστρωμα αφρού

Το καλύτερο ανώστρωμα αφρού

Τα ανωστρώματα με αφρώδη υλικά είναι ανατομικά μέτριας σκληρότητας και αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα με ομοιόμορφη άσκηση πίεσης.

Το ανώστρωμα Topper Foam Soft είναι κατασκευασμένο από μαλακό αφρώδες υλικό εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο συμβάλλει στην αίσθηση θαλπωρής και άνεσης. Είναι ιδανικό να τοποθετηθεί πάνω από σκληρό στρώμα, ώστε να απολαύσετε τα οφέλη τόσο της στήριξης όσο και της χαλάρωσης.

Τα καλύτερα ανωστρώματα memory foam

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ TOPPER PURPLE MEMORY FOAM PLUSH

Τα ανωστρώματα memory foam αποτελούν υποκατηγορία των ανωστρωμάτων αφρού, όμως διαθέτουν πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, αφού είναι φτιαγμένα με το πρωτοποριακό υλικό viscoelastic, το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα και άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος.

Το ανώστρωμα Topper Purple Memory Foam Plush κατασκευάζεται με το καινοτόμο υλικό Visco Elastic Purple Memory Foam, το οποίο ανιχνεύει τη θερμότητα του σώματος και προσαρμόζεται αμέσως στις καμπύλες του, εξασφαλίζοντας μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και θαλπωρής. Προτείνεται για ημίσκληρο προς σκληρό στρώμα.

Το ανώστρωμα Topper Elastic Memory Foam είναι ιδανικό για μέτριας σκληρότητας στρώμα, καθώς είναι φτιαγμένο με το υλικό Visco Elastic Memory Foam, το οποίο χαρακτηρίζεται από γρήγορη επαναφορά για άνετη και αφράτη αίσθηση, έτσι ώστε το στρώμα να αποδώσει στο μέγιστο τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Τα καλύτερα ανωστρώματα latex

Τα καλύτερα ανωστρώματα latex

Τα ανωστρώματα latex είναι μαλακά και ανατομικά, οπότε προσαρμόζονται εύκολα στις καμπύλες του σώματος χωρίς να ασκούν πίεση, προσφέροντας φυσική αίσθηση.

Το ανώστρωμα Topper Latex Plus 10 κατασκευάζεται από άριστης ποιότητας latex και διαθέτει τη μέγιστη ελαστικότητα. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικό για πολύ σκληρό στρώμα, χαρίζοντας άνετη και χαλαρωτική αίσθηση στον ύπνο.

Το ανώστρωμα Topper Cool Latex Plus 2 seasons είναι επίσης ιδανικό για πολύ σκληρό στρώμα, προσφέροντας συνθήκες άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου. Ένα ακόμα πλεονέκτημά του είναι ότι χάρη στο πρωτοποριακό υλικό Cool Latex απωθεί τη θερμοκρασία του σώματος, βοηθώντας το να αναπνέει και κρατώντας το δροσερό ακόμα και τις πιο ζεστές νύχτες του καλοκαιρού.

Δείτε όλα τα ανωστρώματα της Delta Strom.