Τα καλύτερα ανωστρώματα για το 2022

Το ανώστρωμα αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση, αφού βελτιώνει θεαματικά τις ιδιότητες ακόμα και ενός παλιού στρώματος και προσφέρει ακριβώς την αίσθηση που επιθυμείτε. Αν, λοιπόν, έχετε ένα παλιό στρώμα, στο οποίο θέλετε να δώσετε ζωή για λίγα χρόνια ακόμα, ή ένα στρώμα που για κάποιο λόγο δεν σας βολεύει και σας φαίνεται υπερβολικά σκληρό, τότε το ανώστρωμα μπορεί να το αναζωογονήσει και να το προσαρμόσει στις ανάγκες σας.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ανωστρώματα για το 2022; Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα μοντέλα με τις υψηλότερες προδιαγραφές άνεσης και στήριξης, τα οποία επιπλέον διατίθενται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Elastic Memory Foam 6 cm

Elastic Memory Foam 6 cm

Με το πρωτοποριακό υλικό Elastic Memory Foam, το ανώστρωμα αυτό είναι εξαιρετικά δημοφιλές για την άνετη αίσθηση που παρέχει, αγκαλιάζοντας αρμονικά τις καμπύλες του σώματος.

Έτσι, προσφέρει άνεση και μαλακώνει αρκετά ένα σκληρό στρώμα, εστιάζοντας στη θαλπωρή για έναν απολαυστικό ύπνο. Παράλληλα, το υλικό του ανιχνεύει τη θερμότητα του σώματος, οπότε είναι ιδανικό τόσο για τον χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι.

Purple Memory Foam Plush 8 cm

Purple Memory Foam Plush 8 cm

Το υλικό Elastic Purple Memory Foam αυτού του ανωστρώματος έχει το χαρακτηριστικό της γρήγορης επαναφοράς, κάτι που το κάνει να αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες και να παρέχει αφράτη αίσθηση σε ημίσκληρα και σκληρά στρώματα.

Βασική του ιδιότητα είναι η άμεση χαλάρωση των μυών και των αρθρώσεων και η μεγάλη ελαστικότητά του για πλήρη προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος.

Elastic Purple Memory Foam Plush 10 cm

Elastic Purple Memory Foam Plush 10 cm

Πρόκειται για το ανώστρωμα με την υψηλότερη δυνατή ελαστικότητα που μπορεί να δώσει μαλακή αίσθηση και θαλπωρή ακόμα και στο πιο σκληρό στρώμα.

Αυτό το πετυχαίνει χάρη στον συνδυασμό του υλικού Purple Memory Foam γρήγορης επαναφοράς και Elastic Memory Foam αργής επαναφοράς που δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για χαλάρωση και αποσυμφόρηση των μυών και των αρθρώσεων από την ένταση όλης της μέρας.

Latex Plus 10 cm

Latex Plus 10 cm

Το βασικό χαρακτηριστικό του latex είναι ότι διαθέτει τόσο υψηλή προσαρμοστικότητα και ελαστικότητα που μπορεί να δώσει τη μαλακή και αφράτη αίσθηση που ψάχνετε ακόμα και στο πιο σκληρό στρώμα.

Παράλληλα, χάρη στην υψηλή πυκνότητά του προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται η σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια του ύπνου και συνεργάζεται άψογα με το στρώμα, αναδεικνύοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Cool Latex Plus 10 cm

Cool Latex Plus 10 cm

Αυτό που διαφοροποιεί αυτό το ανώστρωμα σε σχέση με το προηγούμενο είναι το υλικό Cool Latex Clima. Πρόκειται για ένα καινοτόμο υλικό, το οποίο απωθεί τη θερμότητα του σώματος από το ανώστρωμα και διατηρεί το κρεβάτι δροσερό.

Έτσι, είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, ειδικά αν το στρώμα είναι φτιαγμένο από ζεστά υλικά και σας ταλαιπωρεί εξαιτίας αυτού του λόγου.

 

Όλα τα ανωστρώματα της Deltastrom φτιάχνονται από υλικά άριστης ποιότητας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές για την αναγκαία στήριξη του σώματος και τη χαλάρωσή του κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δείτε όλα τα ανωστρώματα και τις εκπτώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο.