Τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2022

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή να αγοράσουμε καινούριο στρώμα, αφού επιτέλους έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με κάτι τόσο σημαντικό όπως η ποιότητα του ύπνου μας και τελικά όλης της καθημερινότητάς μας.

Αν, λοιπόν, βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης ενός καινούριου στρώματος που θα σας χαρίσει ποιοτικό ύπνο και πραγματική ξεκούραση σε σώμα και πνεύμα, τότε θα αναρωτιέστε ποια είναι τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2022. Όσο η τεχνολογία προχωράει, δημιουργούνται συνεχώς νέα μοντέλα με ολοένα και καλύτερες προϋποθέσεις για την επαρκή στήριξη των αρθρώσεων και την παροχή ηρεμίας και χαλάρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω ποια είναι τα καλύτερα στρώματα για το 2022 ανά κατηγορία στρώματος.

Υβριδικά στρώματα

Τα καλύτερα υβριδικά στρώματα για το 2022 είναι:

Τα υβριδικά στρώματα συγκεντρώνουν τα πλεονεκτήματα των ανατομικών και των ορθοπεδικών χάρη στον συνδυασμό ανεξάρτητων ελατηρίων με αφρώδη υλικά. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένο ανώστρωμα για έξτρα στήριξη και χαλάρωση.

Τα καλύτερα υβριδικά στρώματα για το 2022 είναι:

  • Brilliant Hybrid 33 cm: Με υψηλή πυκνότητα και το καινοτόμο υλικό Elastic Memory Foam είναι ιδανικό για μεσαίο και βαρύ σωματότυπο.
  • Purple Hybrid 33 cm: Χάρη στο Elastic Purple Memory Foam γρήγορης επαναφοράς, προσφέρει άψογη ανατομική συμπεριφορά και αναζωογόνηση σε ελαφρύ σωματότυπο που έχει ανάγκη την αρμονική πίεση στις αρθρώσεις.
  • Platinum Hybrid 33 cm: Με υποαλλαεργικό latex, παρέχει δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι, χαλάρωση αλλά και στιβαρή αίσθηση, κατάλληλη για βαρύ σωματότυπο και υψηλές απαιτήσεις.
  • Blue Diamond Hybrid 35 cm: Το υβριδικό αυτό στρώμα με την υψηλότερη ελαστικότητα προσφέρει την απαλότερη αίσθηση σε ελαφρύ έως μεσαίο σωματότυπο χάρη στο elastic memory foam που διαθέτει. Επιπλέον στα θετικά του είναι ότι διαθέτει έξτρα ελατήρια nano pocket strings για καλύτερη άνεση και στήριξη.

Ανατομικά στρώματα

Τα καλύτερα ανατομικά στρώματα 2022

Τα ανατομικά στρώματα διαθέτουν είτε ανεξάρτητα ελατήρια είτε αφρώδη υλικά, με στόχο την επαρκή υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης αλλά και την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας που παρέχουν με την ξεκούραστη αίσθησή τους.

Τα καλύτερα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια για το 2022

  • Luxury 30 cm: Διαθέτοντας ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών, αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες του σώματος, χαρίζοντας αναζωογόνηση αλλά και στιβαρή στήριξη σε μεσαίους και βαρείς σωματότυπους.
  • Class 30 cm: Πέρα από τα ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών, βασικό χαρακτηριστικό αυτού του στρώματος είναι ότι συνδυάζει και το υποαλλεργικό υλικό latex για δροσερή αίσθηση το καλοκαίρι.

Τα καλύτερα στρώματα με memory foam για το 2022

  • Comfort Memory Foam Plush 30 cm: Με τον συνδυασμό Visco Elastic Purple Memory Foam γρήγορης επαναφοράς και Elastic Memory Foam αργής επαναφοράς, το στρώμα αυτό χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ομοιόμορφης στήριξης στις αρθρώσεις και στους μύες που είναι ιδανική για μεσαίο και βαρύ σωματότυπο.
  • Purple Memory Foam 22 cm: Η αφράτη αίσθηση του memory foam σε συνδυασμό με τα ενισχυμένα αφρώδη υλικά αποτελούν την ιδανική λύση για ελαφρείς σωματότυπους που θέλουν να απολαμβάνουν ένα μαλακό αλλά και υποστηρικτικό στρώμα.

Ορθοπεδικά στρώματα

Τα καλύτερα ορθοπεδικά στρώματα για το 2022 είναι:

Τα ορθοπεδικά στρώματα, χάρη στα συνδεδεμένα ελατήριά τους, έχουν το χαρακτηριστικό της στιβαρής στήριξης και της πιο σκληρής αίσθησης που είναι απαραίτητη για ανθρώπους με πόνους στην πλάτη, βαρύ σωματότυπο και γενικά όσους πρέπει να έχουν την υψηλότερη δυνατή υποστήριξη στη μέση.

Τα καλύτερα ορθοπεδικά στρώματα για το 2022 είναι:

  • Divine 29 cm: Τα συνδεδεμένα ελατήρια σε συνδυασμό με τα αφρώδη ανατομικά υλικά δημιουργούν ένα στρώμα που συνδυάζει την υψηλή στήριξη με την ελαστικότητα και τη χαλαρωτική αίσθηση.
  • Gold 29 cm: Σκληρό ορθοπεδικό στρώμα για υψηλή στήριξη που διαθέτει ανατομική γέμιση με κοκοφοίνικα για υποαλλεργική και αναζωογονητική αίσθηση.
  • Maximum 29 cm: Ένα από τα πιο σκληρά και σταθερά στρώματα είναι η ιδανική επιλογή για όσους για συγκεκριμένους λόγους επιθυμούν τη μέγιστη δυνατή στήριξη.
  • Deluxe 27 cm: Ένα από τα πιο απαλά και μαλακά ορθοπεδικά στρώματα, το οποίο προσφέρει στήριξη αλλά και άνετη αίσθηση, αποτελώντας ιδανική λύση τόσο για μεσαίο όσο και για βαρύ σωματότυπο.

 

Δείτε όλα τα στρώματα ύπνου της Delta Strom.