Τα 10+1 καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2024

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα καλό στρώμα ύπνου συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική ξεκούρασή μας, βοηθώντας μας να ανταποκρινόμαστε καλύτερα σε όλες τις απαιτήσεις της ζωής μας.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2024; Ας δούμε λοιπόν παρακάτω, με βάση την κάθε κατηγορία στρώματος όλες τις επιλογές που έχετε, για να βελτιώσετε τον ύπνο σας και συνεπώς τη ζωή σας.

Ορθοπεδικά στρώματα

Ορθοπεδικά στρώματα

Τα ορθοπεδικά στρώματα έχουν υψηλό βαθμό σκληρότητας και συνίστανται σε ανθρώπους με υψηλό σωματικό βάρος και ορθοπεδικά προβλήματα που απαιτούν τη μέγιστη δυνατή στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Κορυφαία στρώματα ύπνου για τέτοιες περιπτώσεις είναι τα ακόλουθα.

Με συνδεδεμένα ελατήρια

  • Gold 29 cm: Χάρη στον συνδυασμό συνδεδεμένων ελατηρίων και ενισχυμένου αφρώδους υλικού μαζί με κοκοφοίνικα, πρόκειται για το καλύτερο στρώμα που προσφέρει στήριξη αλλά και ανατομική προσαρμογή στις ανάγκες του σώματος.
  • Maximum 29 cm: Ένα ιδανικό στρώμα για βαρύ και μεσαίο σωματότυπο, το Maximum 29 cm ξεχωρίζει για την σταθερότητα και την ανθεκτικότητά του.

Χωρίς ελατήρια

Είναι μύθος ότι τα καλύτερα στρώματα της αγοράς για υψηλό βαθμό υποστήριξης της μέσης πρέπει υποχρεωτικά να έχουν ελατήρια. Όπως αποδεικνύουν τα παρακάτω ορθοπεδικά στρώματα χωρίς ελατήρια, μπορεί να φτιαχτεί ένα σκληρό στρώμα μόνο με αφρώδη υλικά.

  • Foam 2 Layers Firm 20 cm: Χάρη στις δύο στρώσεις από αφρώδη υλικά, πρόκειται για το καλύτερο στρώμα για ύπνο για βαρύ σωματότυπο και για όσους επιθυμούν να κοιμούνται σε σκληρό στρώμα, το οποίο όμως ταυτόχρονα αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες της σιλουέτας.
  • Cocolatex Max 21 cm: Ο κοκοφοίνικας και το 100% φυσικό latex δημιουργούν ένα σταθερό στρώμα που βοηθάει στη σωστή ανατομική στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ανατομικά στρώματα

ανατομικα στρωματα

Τα ανατομικά στρώματα είναι ευρέως διαδεδομένα χάρη στη μεγάλη ποικιλία που προσφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Έτσι, ανάλογα με το υλικό τους είναι κατάλληλα τόσο για ελαφρύ όσο και για βαρύ σωματότυπο.

Για να δούμε ποια είναι τα καλύτερα στρώματα ύπνου με ανεξάρτητα ελατήρια ή άλλα καινοτόμα υλικά που προσφέρουν εξίσου καλή σταθερότητα.

Με ανεξάρτητα ελατήρια

  • Class 30 cm: Ο συνδυασμός των ανεξάρτητων ελατηρίων με το υποαλλεργικό υλικό Latex Clima δημιουργεί ένα άκρως υποστηρικτικό στρώμα που είναι πολύ δροσερό το καλοκαίρι.
  • Luxury 34 cm: Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα στρώματα για το 2024, καθώς συνδυάζει την υψηλή σταθερότητα των ελατηρίων με την απίστευτη ελαστικότητα του elastic memory foam.

Χωρίς ελατήρια

  • Comfort Memory Foam 30 cm: Με ενισχυμένα αφρώδη υλικά και διπλή στρώση memory foam, τόσο αργής όσο και γρήγορης επαναφοράς, το Comfort Memory Foam είναι η επιτομή της άνεσης στον ύπνο.
  • Purple Memory Foam 22 cm: Το elastic purple memory foam είναι ένα πρωτοποριακό υλικό που δημιουργεί ένα από τα καλύτερα στρώματα ύπνου χάρη στην απαλή και αφράτη αίσθηση που προσφέρει, ιδανική για ελαφρύ και μεσαίο σωματότυπο.
  • Coco Latex 7 Zone 25 cm: Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο στρώμα ύπνου με latex και κοκοφοίνικα, τότε το Coco Latex 7 Zone είναι αυτό που ψάχνετε, καθώς είναι υποαλλεργικό και αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο τις καμπύλες του σώματος.

Υβριδικά στρώματα

υβριδικα στρωματα υπνου

Τα υβριδικά στρώματα δεν θεωρούνται τυχαία τα καλύτερα στρώματα κρεβατιού, αφού καταφέρνουν να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα όλων των τύπων στρωμάτων σε ένα υβριδικό μοντέλο που ταιριάζει σε όλους.

  • Platinum Hybrid 33 cm: Με ενσωματωμένο ανώστρωμα, latex clima και ανεξάρτητα ελατήρια, πρόκειται για ένα άριστο στρώμα για βαρύ σωματότυπο, αφού συνδυάζει την άνεση με τη μέγιστη υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης.
  • Purple Hybrid 37 cm: Χάρη στο ενσωματωμένο ανώστρωμα και το memory foam γρήγορης επαναφοράς, το Purple Hybrid είναι ένα από τα καλύτερα στρώματα για ύπνο για ελαφρύ σωματότυπο και όσους αναζητούν αυτή την αίσθηση αναζωογόνησης κάθε φορά που ξαπλώνουν.

 

 

Δείτε ακόμα περισσότερα μοντέλα από τη Delta Strom που δημιουργεί μερικά από τα καλύτερα ελληνικά στρώματα χάρη στη χειροποίητη κατασκευή τους και την υψηλή ποιότητα των υλικών τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.