Τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2023

Η Delta Strom, παρουσιάζει τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2023. Είναι πλέον γνωστό πως η ποιότητα του ύπνου μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα και την διάθεση μας. Το στρώμα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε τον ύπνο που έχετε ανάγκη. Έτσι λοιπόν, είναι αρκετά σημαντικό να αφιερώνεται αρκετός χρόνος στην αναζήτηση στρώματος.


Σε περίπτωση που βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης νέου στρώματος, το οποίο θα σας χαρίσει την σωματική και πνευματική ξεκούραση που έχετε ανάγκη, τότε θα αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι τα καλύτερα στρώματα για το 2023. Στην αγορά κυκλοφορούν διαρκώς μοντέλα με τεχνολογικά χαρακτηριστικά τα οποία προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη και χαλάρωση στις αρθρώσεις, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για έναν ξεκούραστο ύπνο, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.


Ποια είναι όμως τα καλύτερα στρώματα ύπνου για το 2023; Ας δούμε λοιπόν παρακάτω, με βάση την κάθε κατηγορία στρώματος.

Υβριδικά στρώματα

Υβριδικό στρώμα ενσωματωμένο ανώστρωμα

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που έχουν τα υβριδικά στρώματα είναι πως καταφέρνουν και συνδυάζουν την σταθερότητα των ορθοπεδικών στρωμάτων, καθώς και την προσαρμογή των ανατομικών. Χρησιμοποιούν έναν μεγάλο αριθμό τεχνολογιών, όπως για παράδειγμα memory foam και ανεξάρτητα ελατήρια, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένο ανώστρωμα για μεγαλύτερη άνεση. Στα καλύτερα υβριδικά στρώματα για το 2023 ανήκουν:


    • Blue Diamond Hybrid: Χάρη στην υψηλή του ελαστικότητα, και τον συνδυασμό διπλής σειράς ελατηρίων και memory foam, προσφέρει υψηλό βαθμό άνεσης, αλλά και της αίσθησης αναζωογόνησης των μυών.
    • Platinum Hybrid: Η σύνθετη κατασκευή του, καθώς και το υποαλλεργικό latex που διαθέτει, προσφέρει δροσιά, χαλάρωση, αλλά και μεγάλη σταθερότητα, καθιστώντας το κατάλληλο ακόμη και για βαρύ σωματότυπο.
  • Purple Hybrid: Χάρη στα καινοτόμα υλικά Purple Memory Foam και τα ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών επιτρέπει την άριστη προσαρμογή και στήριξη των αρθρώσεων.
  • Brilliant Hybrid: Η υψηλή του πυκνότητα και το καινοτόμο υλικό Elastic Memory Foam, το καθιστούν κατάλληλο  για μεσαίο έως βαρύ σωματότυπο.

  • Δείτε όλα υβριδικά στρώματα της Delta Strom εδώ


    Ανατομικά στρώματα

    Ανατομικό στρώμα Luxury

    Είτε με ανεξάρτητα ελατήρια, είτε κατασκευασμένα από αφρώδη υλικά, τα ανατομικά στρώματα έχουν ως στόχο την στήριξη της σπονδυλικής στήλης, προσφέροντας την απαραίτητη χαλάρωση, χάρη στην ξεκούραστη αίσθηση τους. Τα καλύτερα ανατομικά στρώματα για το 2023 περιλαμβάνουν:


    • Luxury: Τα ανεξάρτητα ελατήρια 7 ζωνών αγκαλιάζουν τις καμπύλες του σώματος.  Έτσι, το στρώμα αυτό χαρίζει την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεται ένας μεσαίος και βαρύς σωματότυπος.
    • Class: Το υποαλλεργικό στρώμα latex προσφέρει δροσερή αίσθηση την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ την ίδια στιγμή προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος, για την μέγιστη χαλάρωση των μυών.
    • Comfort 32cm: Τα ενισχυμένα αφρώδη υλικά και το καινοτόμο Elastic Memory Foam το καθιστούν ιδανικό στρώμα για ελαφρύ έως μεσαίο σωματότυπο.
    • Velvet 28cm: Τα ανεξάρτητα ελατήρια και το ανατομικό latex χαρίζουν μια ανάλαφρη και αφράτη αίσθηση, αλλά και απαλότητα, η οποία σας βοηθά να  φτάσετε στην απόλυτη χαλάρωση.


    Δείτε όλα ανατομικά στρώματα της Delta Strom εδώ


    Στα καλύτερα στρώματα latex για το 2023 ανήκουν:


    • Cool Latex 7 Zone 24cm: Ο συνδυασμός υποαλλεργικού φυσικού latex 100% και φυσικού 100% Cool Latex 7 Zone προσφέρει την απαραίτητη δροσιά, αλλά και την κατάλληλη ανατομική στήριξη που έχει ανάγκη το σώμα.
    • Memory Latex 7 Zone 24cm: Κατασκευασμένο από φυσικό latex 100% και Elastic Memory Foam αργής επαναφοράς, ανιχνεύει τη θερμότητα του σώματος και προσαρμόζεται στις καμπύλες του, εξασφαλίζοντας την αναζωογόνηση και την χαλάρωση που έχετε ανάγκη.

    Στρώματα Memory Foam

    Τα στρώματα Memory Foam, κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά, έχουν την ιδιότητα να αγκαλιάζουν το σώμα και να προσαρμόζουν την πίεση που ασκείται, ώστε να προσφέρουν στήριξη και άνεση. Καθώς έχουν την δυνατότητα να “θυμούνται” το σχήμα του σώματος, συμβάλλουν στην ανακούφιση των χρόνιων πόνων σε ορισμένα σημεία του, όπως για παράδειγμα στη μέση. Ανάμεσα στα καλύτερα στρώματα memory foam για το 2023 ανήκουν:


    • Comfort Memory Foam Plush 30cm: Χάρη στον συνδυασμό Visco Elastic Purple Memory Foam και Elastic Memory Foam προσφέρεται η ιδανική αίσθηση στήριξης στα διάφορα σημεία του σώματος για μεσαίο και βαρύ σωματότυπο.
    • Purple Memory Foam 22cm: Η αίσθηση που προσφέρει το memory foam, σε συνδυασμό με τα ενισχυμένα αφρώδη υλικά, είναι η ιδανική λύση για ελαφρείς σωματότυπους, που επιθυμούν ένα μαλακό στρώμα.

    Ορθοπεδικά στρώματα

    Ορθοπεδικό στρώμα

    Βασικό χαρακτηριστικό των ορθοπεδικών στρωμάτων είναι η στήριξη που προσφέρουν, αλλά και η πιο σκληρή αίσθηση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους αντιμετωπίζουν πόνους στο σώμα, έχουν πιο βαρύ σωματότυπο, και γενικότερα έχουν μεγάλη ανάγκη για στήριξη.


    Στα καλύτερα ορθοπεδικά στρώματα για το 2023 ανήκουν:


    • Gold 29cm: Βασικό χαρακτηριστικό του ιδιαίτερου αυτού στρώματος είναι η κατάλληλη στήριξη που προσφέρει, καθώς και η γέμιση με κοκοφοίνικα για υποαλλεργική και αναζωογονητική αίσθηση.
    • Maximum 29cm: Η σταθερότητα και η σκληρότητα που προσφέρει το στρώμα αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν τον μέγιστο βαθμό στήριξης.
    • Divine 29cm: Τα συνδεδεμένα ελατήρια, μαζί με τα αφρώδη ανατομικά υλικά προσφέρουν υψηλή στήριξη και χαλαρωτική αίσθηση.


    Δείτε όλα ορθοπεδικά στρώματα της Delta Strom εδώ