Τι είναι το στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα

γυναίκα ξαπλώνει σε στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα

 

Το ανώστρωμα αποτελεί μια σύγχρονη καινοτομία που έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα για την αίσθηση, την αντοχή και την υγιεινή του στρώματος. Τα στρώματα με ενσωματωμένο ανώστρωμα είναι μια ειδική κατηγορία premium στρωμάτων που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη αλλά και χαλάρωση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Και επειδή καλός και ποιοτικός ύπνος σημαίνει καλύτερη ζωή, είναι εξαιρετικά σημαντικό να παρέχουμε το καλύτερο στο σώμα μας, ώστε να ξεκουράζεται πραγματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το ανώστρωμα διατίθεται τόσο ανεξάρτητο όσο και ενσωματωμένο στο στρώμα. Τα υβριδικά στρώματα με ενσωματωμένο ανώστρωμα συγκεντρώνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά όλων των υλικών, αποτελώντας την ιδανική λύση για όλες τις ανάγκες.

Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον τύπο στρώματος.

Τι είναι το στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα;


Το ενσωματωμένο ανώστρωμα είναι μια επιπλέον στρώση ανατομικών υλικών πάχους περίπου 4 εκατοστών, η οποία τοποθετείται πάνω από το στρώμα και ενισχύει τα χαρακτηριστικά του. Το ανώστρωμα είναι φτιαγμένο από τα υλικά, με τα οποία δημιουργούνται τα μαλακά ανατομικά στρώματα, δηλαδή latex, memory foam και αφρώδη υλικά.

Συνεπώς, το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι προσαρμόζεται άψογα στις καμπύλες του σώματος, με αποτέλεσμα να προσφέρει χαλαρωτικό ύπνο και ξεκούραση στις αρθρώσεις, τη μέση και τον αυχένα.

Δεν παρέχει, όμως, μόνο αυτό. Τα στρώματα με ενσωματωμένο ανώστρωμα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και ανθεκτικότητα, χάρη σε αυτή την επιπλέον στρώση. Με λίγα λόγια, όχι μόνο θα έχετε το στρώμα για περισσότερα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια χρήσης το στρώμα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, δεν θα βουλιάζει και γενικά θα υποστηρίζει άψογα το σώμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των υβριδικών στρωμάτων;

γυναίκα σε υβριδικό στρώμα

Το ενσωματωμένο ανώστρωμα είναι μια καινοτομία που τη βρίσκουμε στα υβριδικά στρώματα, τα οποία όπως λέει και το όνομά τους συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά διαφόρων τύπων. Είναι, δηλαδή, ένας εξελιγμένος συνδυασμός των στρωμάτων με ελατήρια και των στρωμάτων με αφρώδη υλικά, έχοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε μεθόδου.

Τα υβριδικά στρώματα με ενσωματωμένο ανώστρωμα διαθέτουν ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs σε συνδυασμό με υλικά, όπως το memory foam, αφρώδη υλικά και Latex. Έτσι, καταφέρνουν από τη μία να στηρίζουν στιβαρά τη σπονδυλική στήλη, ακριβώς όπως τα πιο σκληρά στρώματα με ελατήρια, και από την άλλη να προσαρμόζονται στις πιέσεις και να χαρίζουν αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, όπως τα στρώματα χωρίς ελατήρια.

Γιατί να αγοράσω υβριδικό στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα;


Το υβριδικό στρώμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα πρακτικά συγκεντρώνει όλα τα οφέλη των ανατομικών στρωμάτων και του ανωστρώματος. Έχει, δηλαδή, τα ακόλουθα εντυπωσιακά πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή αντοχή στη φθορά για χρόνια
  • Απορρόφηση των κραδασμών και των πιέσεων
  • Στήριξη της μέσης, της πλάτης, του αυχένα και των αρθρώσεων ακόμα και σε βαρείς σωματότυπους
  • Απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες του σώματος, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες και ανακουφίζοντας από τους πόνους
  • Ομοιόμορφη πίεση σε όλα τα σημεία και αίσθημα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Γιατί, λοιπόν, να διαλέξετε ανάμεσα στη στιβαρή υποστήριξη και τη χαλαρωτική αίσθηση, όταν μπορείτε να έχετε και τα δύο; Δείτε τα πρωτοποριακά υβριδικά στρώματα της Delta Strom που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.