Τα καλύτερα ανωστρώματα ύπνου για το 2023

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις μπορείτε να προχωρήσετε για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας είναι τα ανωστρώματα ύπνου. Βασική τους ιδιότητα είναι να βελτιστοποιούν τις ιδιότητες του στρώματος, προσφέροντας τον ποιοτικό ύπνο που  έχετε ανάγκη. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να ανανεώσετε το παλιό σας στρώμα, ή ακόμη έχετε ένα στρώμα που δεν σας βολεύει, με τη βοήθεια ενός ανωστρώματος μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.


Σε περίπτωση που είστε στην περίοδο αναζήτησης, σίγουρα θα αναρωτιέστε ποια είναι τα καλύτερα ανωστρώματα για το 2023. Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε τα μοντέλα με τα πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία διατίθενται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ανώστρωμα ύπνου

Topper Elastic Purple Memory Foam 10cm

Ανατομικό ανώστρωμα

Βασικό χαρακτηριστικό του elastic purple memory foam είναι η γρήγορη επαναφορά του, γεγονός που σημαίνει ότι αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος, συμβάλλοντας στην καλή και γρήγορη χαλάρωση των μυών. Έτσι, προσφέρει μια απαλή και αφράτη αίσθηση σε πιο σκληρά στρώματα.

Topper Purple Memory Foam Plush 8cm

Το ανώστρωμα Topper Purple Memory Foam Plush είναι κατασκευασμένο από καινοτόμα υλικά, τα οποία ανιχνεύουν την θερμότητα του σώματος και προσαρμόζονται στις καμπύλες του. Έτσι, προσφέρει το ιδανικό αγκάλιασμα των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης για την απόλυτη χαλάρωση, ιδιαίτερα σε ημίσκληρα προς σκληρά στρώματα.

Topper Cool Latex Plus 10cm

Ανατομικό ανώστρωμα Topper Cool Latex

Κατασκευασμένο από υλικό Cool Latex Clima, το ανώστρωμα αυτό έχει την ιδιότητα να απωθεί την θερμότητα του στρώματος, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό δροσερό το κρεβάτι. Για τον λόγο αυτό, είναι ιδανικό για την περίοδο του καλοκαιριού, ιδιαίτερα αν το στρώμα σας είναι κατασκευασμένο από ζεστά υλικά.

 

Topper Latex Plus 10cm

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που έχει το latex είναι η προσαρμοστικότητα και η ελαστικότητα του. Την ίδια στιγμή, η μαλακή του αίσθηση και η άρτια στήριξη της σπονδυλικής στήλης, συμβάλλουν στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του στρώματος και την καλή σας υγεία.

Topper Purple Memory Foam 6cm

Το υλικό Purple Memory Foam βοηθά το στρώμα να αποδώσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μάλιστα, καθώς το memory foam έχει την ιδιότητα να αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Topper Cool Latex 6cm

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ένα λεπτό ανώστρωμα, τότε το cool latex 6cm είναι το ιδανικό για εσάς. Χάρη στα σύγχρονα και καινοτόμα υλικά κατασκευής, δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα άνεσης που απαιτείται για τον ποιοτικό ύπνο που έχετε ανάγκη.

Topper latex 6cm

Αποτελεί ένα από τα ανωστρώματα latex το οποίο ξεχωρίζει για την άριστη κατασκευή του και την γρήγορη χαλάρωση που προσφέρει στο σώμα. Εξίσου όμως σημαντικό είναι το αντιβακτηριακό ελαστικό ύφασμα knitted με επεξεργασία Aloe Vera,  το οποίο προσφέρει μια ιδιαίτερα μαλακή αίσθηση, η οποία ενισχύει το αίσθημα της θαλπωρής που έχετε ανάγκη για τον ύπνο.

 

Όλα τα ανωστρώματα της Delta Strom κατασκευάζονται από υλικά αρίστης ποιότητας, για την κατάλληλη στήριξη και χαλάρωση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ανακαλύψτε μια μεγάλη σειρά ανωστρωμάτων, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.